Ik ben Remco Honkoop. Sinds mijn vroege jeugd al woonachtig geweest in Purmerend. Daar heb ik grotendeels mijn sociale leven opgebouwd en dat is ook de omgeving die ik op mijn duimpje ken. Het uitgaansleven op de Koemarkt, de middelbare school op het (toen nog) Ignatius College en het spelen bij Rugbyclub Waterland. Inmiddels woon ik alweer enige tijd in het mooie Zuidoostbeemster. Een geweldige plek om samen met mijn geweldige gezin met heel erg veel plezier te wonen en werken.

Een stukje (werk)historie

Bijna dertig jaar geleden begonnen als makelaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Purmerend. In deze periode heb ik ervaring opgedaan in heel Waterland. Een prachtig werkgebied met een geweldige afwisseling: van landelijk wonen in de polder tot de binnenstad van Purmerend. Ook ben ik vanaf 1997 nauw betrokken geweest bij de verkoop van bijna alle woningen in de grootste wijk van Purmerend: Weidevenne. Na jaren werkzaam te zijn geweest in dit mooie gebied heb ik het makelen voortgezet in de IJmond (Velsen, Beverwijk en Heemskerk). Een dynamisch gebied, waar ook tijdens de crisisperiode, veel gebeurde.

Een huis kopen doen we samen!

De rode draad en het grootste plezier in mijn werk is het contact en de (vertrouwens)relatie die je als makelaar opbouwt met je klanten. Mijn credo is altijd geweest: aan- of verkopen doen we samen. Al snel merkte ik dat het kopen van een huis een hele persoonlijke aangelegenheid is. Juist dat spreekt mij zo aan in dit werk. Altijd op op een laagdrempelige en persoonlijke manier. En √°ltijd op basis van vertrouwen!

Direct contact opnemen